maanantai 19. maaliskuuta 2018

Suunnitelmien päivitys

Hetkin sitten soitin polille. Peruin tämän päivän ultra ajan ja koko suunnitellun hoidon. Hoitaja kysyi syytä. Jouduin tunnustamaan, että nyt parisuhde sellaisessa jamassa, ettei tähän nyt voi hoitoa aloittaa.

Homma räjähti aivan käsiin viikonloppuna, mutta vaikeeta on ollut jo hyvin pitkään. Kyllä se sattuu ja sattuu todellakin niin helvetisti. En todellakaan tiedä mitä nyt tapahtuu. Joudunko taas kerran aloittamaan kaiken alusta?

6 kommenttia:

 1. Onpa ikävä kuulla! Jaksamisia sinne <3

  VastaaPoista
 2. Jaksamista <3 Olen seurannut sun blogia jonkun aikaa. Arvostan että teit tuon ratkaisun. Meillä meni aikanaan hoitojen "takia" lähes koko parisuhde romukoppaan. Vasta jälkeenpäin mies myönsi ettei "uskaltanut" sanoa ei vaikka näki ettei hoitorumba ollut kellekään hyväksi ja oli pohtinut onko meistä enää edes jatkamaan yhdessä. Minusta ei ollut sokeana tuojottamaan kuin sitä yhtä asiaa, vauvatoivetta. Onneksi kohtalo puuttui peliin ajoissa. Kannattaa todella hoitaa asiat vakaalle pohjalle ennen kaikkea. Paljon halauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi <3 Valitettavasti tämä herääminen suhteen tilaan tuli liian myöhään, eikä asiat enää ole korjattavissa. Päätös eri teille lähtemisestä on nyt tehty :(

   Poista