maanantai 8. lokakuuta 2018

Kaikki loppuu aikanaan

Viimeksi mietin uskallanko hypätä; Ihastua, rakastua, ottaa uuden ihmisen elämääni ja luottaa siihen, että en tule jälleen satutetuksi. Ennen kuin olin edes saanut päätöstäni tehtyä, minut suorastaan työnnettiin sen reunan yli. Oli pakko hypätä ja luottaa, että siivet kantaa.

Tein positiivisen raskaustestin.

En vieläkään voi käsittää miten minulle kävi näin. Että tulla nyt vahingossa raskaaksi. Myönnettäköön, että ehkäisy jäi "varmojen päivien" varaan, koska enhän minä nyt voi helposti raskautua. Näköjään voin, kun vastapuoli on oikea.

Paljon on tilanne vaatinut sopeutumista enkä oikein vieläkään tahdo asiaa uskoa. Monta viikkoa elin uskossa, että keskenhän tämäkin menee, nyt vain odotetaan ultraa missä se todetaan. Mutta fakta kuitenkin on se, että nyt ollaan jo viikoilla 14+0 ja kaikki on niin hyvin kuin vain voi olla. Alkaa olla jo todennäköistä, että huhtikuussa minusta tulee äiti. Uskomatonta!

Uusi mies on ihana ja jollain käsittämättömällä tavalla hän on kestänyt kaikki hormoonikiukut ja suunnattoman stressin, mitä alkuraskaus ja yhteenmuutto on aiheuttanut. Tämä ei todellakaan ole ollut helppoa kun hädin tuskin edes tunnetaan toisiamme.

On aika laittaa piste tälle blogille, nyt kun kaikki on viimein hyvin. Toivon sydämeni pohjasta, että kaikki lapsettomuustaisteluita läpi käyvät löytävät sen onnen tavalla tai toisella. Kiitos.

5 kommenttia:

  1. Aivan ihanaa!!! Todella paljon onnea teille ja kaikkea hyvää tulevaan :) <3

    VastaaPoista
  2. Herranen aika mitä uutisia!! Tuhannesti onnea ❤️ Ihan uskomattomalta tuntui edes lukea tuota tarinaasi, niin voin vain kuvitella miltä sinusta on tuntunut kokea tuo kaikki! Ihanaa kuulla, että asiat ovat kääntyneet parhain päin. Kaikkea hyvää jatkoon :)

    VastaaPoista
  3. Niin se elämää vaan kuljettaa ja asiat tapahtuvat syystä. Kaikkea hyvää odotukseen ja uuteen alkuun. :)

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihania uutisia! <3 Niin ne palaset vain loksahtaa paikoilleen :)

    VastaaPoista
  5. Siivet kantaa - myötätuulta matkallenne <3

    VastaaPoista