torstai 24. elokuuta 2017

Poli kuulumiset

Eilen oli keskenmenon jälkikontrolli lapsettomuuspolilla. Lääkärinä oli tällä kertaa uusi tuttavuus, joka oli vasta erikoistumassa eli ihminen, joka ei osannut vastata yhteenkään mun kysymykseen. Kyselin kuulemma vaikeita :D Käynniltä jäi kuitenkin hyvä fiilis, koska ensimmäistä kertaa hoitojen aikana kohtasin lääkärin, joka pystyi edes hieman osoittamaan empatiaa ja tsemppasi jatkamaan.

Ultrassa näytti kaikki olevan hyvin. Lääkäri ei osannut varmaksi sanoa kierron vaihetta, mutta epäili, että keskikierto on ohitettu ja vuotoa kohden mennään. Nyt tyhjennyksestä on aikaa n. 4,5 viikkoa eli kyllähän tämä tuntuu venyvän, mutta niinpä kai sen kuuluukin mennä. Noin viikko sitten tuli kerran pyyhittäessä vähän rusehtavaa vuotoa, joka voisi menkkoja ennakoida.

Kun uusi kierto alkaa, lähdetään samantien uuteen yritykseen. Tarkoituksena siis siirtää pakkasessa oleva alkio, mikäli se sieltä selviää. Siirto tehdään lääkkeelliseen kiertoon ja sain siksi reseptin Estradot laastareihin. Aiemmin mielestäni puhuttiin, että siirto tehtäisiin luonnolliseen kiertoon, en sitten tiedä miksi tämä on muuttunut. Sanoin lääkärillekin, että tämän yrityksen jälkeen varmaankin jäädään tauolle. Pakko ajatella välillä vain itseäkin eikä aina vain rahaa. Mitä sitten, että kolmannen icsin lääkkeet joutuu maksamaan omasta pussista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti