keskiviikko 2. elokuuta 2017

Miten menee?

Olen vastaillut otsikon kaltaisiin kysymyksiin aika usein tässä edellisten päivien aikana. Vastaus on yleensä ollut, että "ihan ok". En oo juurikaan miettinyt keskenmenoa vaan enempi keskittynyt kesälomajuttuihin.

Mutta kyllähän se paha mieli sielä on olemassa. Se katkeruuden määrä on taas tuplaantunut niitä kohtaan joiden raskaus on saanut jatkua toivotusti. Tiedän, että se ei ole meiltä pois, mutta kun en vaan pääse ajatuksesta, että nyt piti olla meidän vuoro. Entä jos sitä meidän vuoroa ei tulekkaan, ikinä?

On ollut toisaalta hyvä huomata kuinka raskaasti mies tämän otti. Hän putosi ehkä vieläkin korkeammalta, koska kieltäytyi miettimästä, mitä pahaa voisi tapahtua. Minulle tämä konkretisoi sitä, että hänkin ihan tosissaan haluaa tätä. Kyllä me tästäkin selvitään yhdessä, ei vain ole vaihtoehtoja!

Tyhjennyksestä sen verran, että vieläkin (1,5vk cytotecien jälkeen) vuotoa tulee vähän. Pikkuhousun suojilla pärjää. Eilen soitin lapsettomuuspolille varatakseni aikaa jälkitarkastukseen. Kysyttiinkö sieltä fiiliksiä? Ei tietenkään. Pahoiteltiinko tapahtunutta? Ei.

1 kommentti:

  1. Mulla on kestänyt tuo keskenmenovuoto aina vähintään sen 10 päivää, joten ihan hyvin olet jo toipumaan päin :) Toivottavasti pääsette pian taas yrityksen makuun. Uusi raskaus voi alkaa keskenmenon jälkeen yllättävänkin pian :) Tsemppiä ♥

    VastaaPoista