maanantai 25. tammikuuta 2016

YK2

Toista kierrosta on siis yritystä menossa. Nyt on itseasiassa jo kiertopäivä nro 33 ja vähän jänskättää, että voisiko se jo olla tulossa. Mitään oireita, siis yhtään mitään oireita ei ole ollut. Ei menkkoihin valmistavia, eikä mitään muitakaan.

Viime kierto oli niinkin pitkä kuin 39pv ja sillon oli jos vaikka minkälaista oiretta. Rinnat olivat kipeät ja maha tuntui oudolta, huimasi jne. Plussaa en kuitenkaan saanut, vaikka pariinkin otteeseen sitä testasin. Vaan jouluaattona plussaan sijaan tulikin puolukkapäivät :)

Olen käyttänyt ehkäisyrengasta viimeiset vuodet. Pidin alku kesästä muutaman kuukauden tauon, jolloin kierto oli 28-30 päivää. Joten jotain outoa tässä on ollut meneillään, että kierto ei ole pysynyt ennallaan.

Tässä nyt taas pohdin, että koska pitäsi taas hakea testiä kaupasta. Luultavasti testi menee kp 35 eli keskiviikolle, niin sitten olisi ikään kuin viikon myöhästyminen, vaikka mitään takeita ei kierron pituudesta olekkaan. En tiedä muista, mutta minusta raskaus testien ostaminen on jotenkin noloa ja varsinkin siinä lähikaupassa, missä muutenkin käy kaupassa. Täytyy vaan toivoa, ettei ketään tuttua satu samaan aikaan kauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti