maanantai 6. helmikuuta 2017

Yritys kierto 15

Laskeskelin huvikseni, että nyt tosiaan on mennossa jo viidestoista yrityskierto. Se on pitkä aika vaikka joka kuukausi ei tosiaan ole edes yritetty. Niin kävi kahdessa edellisessä kierrossa, mutta myös joskus muutoinkin on yrittäminen jäänyt. Tässä kierrossa saatiin kuitenkin yritystä aikaiseksi ja lauantainen ovis (kp 14) tuli hyödynnettyä. Olis kai sitä enempikin voinut yrittää, mutta niin kuin aikaisemmin sanoin en rupee väkisin yrittämään. Mittailin nyt myös aamulämpöjä ja niistä ei kyllä ovista oikein kunnolla mielestäni näkynyt. Vain kp 15-16 oli lämmöt koholla ja sitten ne laski taas ovista edeltäviin lukuihin. One stepin tikuissa kirkkain viiva tuli kp 14 ja myös kp 15 tuli melkeimpä positiivinen viiva, mutta kuitenkin haaleampi

Ensi viikolla on se pitkään odotettu lääkäriaika. Toisaalta pelottaa jos joutuu taas ronkittavaksi sinne, mutta toisaalta haluaisin vaan vihdoinkin saada jotain todennäköisyyttä luomuraskautumisen mahdollisuuksiin.

En oikein usko huuhaa hommiin, mutta ostin viikonloppuna vehnänalkioöljyä (on muuten pahaa) ja macajauhetta. Kai siitä pitää yrittää jotain tehdä, että voi sanoo edes yrittävänsä. Ensi kierrosta vois kokeilla taas myös greippimehua. Jotain pientä hyötyä olin siitä muka saavani kun joskus sitä kokeilin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti