keskiviikko 28. kesäkuuta 2017

Pp9 - virallinen testipäivä

Eilen olo oli toivoton ja illalla iski kunnon ahdistus-itku-potku-raivari. Huutoitkin aikani kuunnes onnistuin rauhottumaan. Mies oli tässä kohtaa jo kerännyt luunsa ja vaihtanut huonetta. Tiesi, ettei hän voi sille mitään.

Aamulla kellon herättäessä vähän viiden jälkeen, raahauduin vessaan tekemään testiä. Olo oli kaamea ja kiukutti niin paljon, mutta pakko testata, koska olihan virallinen testipäivä. Aloin laittamaan itseäni töihin lähtö varten, enkä juurikaan edes vilkuillut testiä. Kun lopulta otin tikun käteen ja katsoin tuloksen, putosin polvilleni, koska jostain syystä testissä olikin näkyvissä kaksi selkeää viivaa! Kaivoin kaapista vielä toisen merkkisen testin ja tein senkin. Haalea positiivinen oli myös Onestepin testi. Pakko se on uskoa, tein elämäni ensimmäiset postiiviset raskaustestit.

Vaikka positiivinen testi tietyllä tapaa helpottaa oloa, on kuitenkin huoli raskauden onnistumisesta suurempi. Heinä-elokuun vaihteessa varhaisultrassa sitten nähdään onko kyytiläinen oikea, oikeassa paikassa ja oikealla tapaa. Miten mä maltan odottaa!

Vaikka eilis ilta oli mennyt riitelyksi miehen kanssa, olihan mun se pakko aamulla herättää näillä uutisilla. Heti se lähti laskeskelemaan laskettua aikaa. Voi, että nyt kaikki peukut ja tarrasukat pystyssä, että tämä tosiaankin kestää sinne asti!

7 kommenttia: