perjantai 30. kesäkuuta 2017

Pp11 vai 4+2

Huh, pitääkö tässä alkaa laskemaan elämää piinapäivien sijaan raskausviikkoina. Ilmeisesti nyt on menossa viides raskausviikko (4+2). Laskin tämän punktiosta, niin, että punktio on 2+0. Tottahan se laskettu aikakin on jo katsottu; 7.3.18 näyttää laskurit <3

Vaikka kaikkea tätä intoilua on tullut harrastettua tässä parin päivän aikana, koko ajan vahvana elää myös huoli siitä, että tämä onni ei ole välttämättä kestävää. Voi kuinka haluaisinkin hypätä suoraan varhaisultran ajankohtaan, jotta saataisiin varmistus asialle. Siihen on kuitenkin useampi viikko aikaa ja haluaisin pystyä nauttimaan myös parin viikon päästä alkavasta kesälomasta täysillä. Täytyy vain yrittää unohtaa koko asia, mutta eihän se ole mitenkään mahdollista.

Ajattelin testata vielä ensi maanantaina kun on pp14 ja vasta sitten alan vähitellen luopumaan tukilääkkeistä, lugesteroneista ja prednisoloneista. Mikäli testi edelleen näyttä plussaa, täytynee neuvolaankin soitella.

Oireita ei juurikaan ole. Maha on turvoksissa kuin olisin pitkälläkin raskaudessa ja hieman koko vatsan tunnetta on koko ajan, ei kipua, mutta jotain kuitenkin. Ruoka ei maistu ihan niin hyvin kuin yleensä. Parina päivänä tuli nukuttua kunnon päikkäri, eli väsymystä ehkäpä tavallista enemmän.

Meillä on tässä tulossa työpaikan kesäjuhlat. Saa nähdä kuinka monta utelua tulee, kun en mitään juo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti