maanantai 10. heinäkuuta 2017

5+5

Tekisi mieli kauheasti kirjoitella, mutta ei ole oikein aihetta mistä kirjoittaa. Oireita ei ole edelleenkään sen ihmeemmin. Flunssa on selätetty, mutta kyllä se yskiminen jo riittikin. Välillä tuntuu väsyttävän vähän enemmän, mutta näitä kausia tulee muutenkin välillä. Turvotus on ehkä hitusen vähentynyt ja uskaltauduin tänään töihin farkuissa :) Pientä repäsy kipua tuntuu kun pyörii sängyssä ja vessassakin olen joutunut öisin ramppaamaan mitä en yleensä joudu tekemään. Kaipaan kuitenkin lisää oireita (saa nauraa jos olen kuukauden päästä ihan toista mieltä :D ), että olisi jotenkin todellisempaa tämä odotus.

Soitin viime viikolla neuvolaan ja ei suoraan sanottuna vakuuttanut ihan hirveesti. Hoitajalla ei ollut hajuakaan miten viikot lasketaan icsistä, enkä sitten jaksanut sitä alkaa opettamaan. Eka neuvola on heti varhaisultran jälkeen. Vajaa pari viikkoa vielä, että saadaan varmistusta tai karvaita pettymyksiä!

Miehen kanssa ollaan puhuttu asiasta melko vähän. Välillä jotain pientä kyllä, mutta ei olla mitenkään onnemme kukkuloilla, niin kuin joskus olisin kuvitellut. Itse en edelleenkään halua juhlia tätä, ennen kuin jotain todisteita elävästä olennosta on olemassa. Muuttuuko se sittenkään, aika näyttää.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti