torstai 26. lokakuuta 2017

4+6

Laskin aivan itse eilen... että nyt olisi siis rv 4+6. Voi olla, että kaikki ei mennyt ihan oikein, joten arvio saattaa heittää muutamia päiviä suuntaan jos toiseen. Laskettuaikakin tuli tarkastettua, että se on kesäkuun lopussa :)

Kropan tarkkailu jatkuu samalla tavalla kuin ennen plussaakin. Olen oikeasti nyt paljon pienempi oireisempi kuin viimeksi. Toisaalta nyt ei omat hormoonit ole vielä pelissä juurikaan, vaan keinotekoisilla Estradotilla ja Lugesteronilla mennään aina rv 11 saakka. Maha tuntemukset ovat myös paljon pienempiä. Uskon, että tähän vaikuttaa se, että viimeksi takana oli kuitenkin punktio, joka jo itsessään saa aikaan alavatsa tuntemuksia. Tänä aamuna vetäsin helposti jalkaan farkut, joita en todellakaan olisi viime kerarlla pystynyt koko päivää pitämään. Katsotaan kuinka tukala olo on iltapäivästä, vai pysyykö turvotuskin hyvin pienenä.

Soitin eilen poilille plussasta. Kovasti sielä hoitaja onnitteli, mutta samalla sanoi jotain, että eihän tästä tiedä tuleeko mitään, mutta toivotaan parasta. Onneksi nyt varhaisultra on lapsettomuuspolilla eikä toisessa sairaalassa niin kuin viimeksi. Uskon kuitenkin, että tuolla ne pystyvät eri tavalla tukemaan kuin mitä viimeksi. Tietävät kuitenkin meidän pitkän tien paremmin.

Varhaisultra on kolmen viikon päästä. Se on pitkä aika odottaa, joten tein pienen sotasuunnitelman. Tilasin pari digitestiä viikko näytöllä. Teen ensimmäisen huomenna tai lauantaina ja toisen sitten viikon päästä, jolloin sen kaiken järjen mukaan pitäisi näyttää 3+. Viimeksi kehitys oli loppunut n. viikoille 5+2, joten tämä hetki on tosiaan jo ensi viikolla ja kyllähän se pelottaa.

Laitan tähän nyt vielä listaksi oireet mitä nyt on tullut:
- Alavatsan vihlasut kääntyessä ja pistely
- Pieni turvotus lähinnä illalla
- Nuha ilman flunssaa
- Jano
- Huimaus (eilen oli mahdoton tehdä keppijumppaa)
- Pieni etova olo, ei yhdisty syömättömyyteen
- Rinnat nestetäytteiset, mutta ei turvonneet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti