perjantai 6. lokakuuta 2017

Kohti siirtoa sittenkin

Viime postauksen jälkeen tilanne muuttui vielä merkittävästi. Siinä missä perjantaina arvoin, että nääkö ne menkat nyt on? Niin sunnuntaina menkat tuli normaalisti ja päästäänkin yrittämään siirtoa tähän kiertoon.

Eilen oli seurantaultra polilla. Aika oli jäälleen yli puoli tuntia myöhässä ja siinä kohtaa alkoi hermoja kiristään taas ihan kunnolla. En vain voi tajuta miten se on näin melkein jokaisella kerralla, pitäisikö niiden vähän löysätä aikatauluja. Ärsyttää kun joudut maksamaan pysäköinnistä ja lähtemään töistä aikaisemmin, että voit mennä istumaan odotushuoneeseen yksinäsi.

Lääkäri oli taas joku ihan uusi mies. Ultrassa limakalvo näytti hyvältä, munasarjassa oli ilmeisesti jonkunlainen endometriooma, jota lääkäri ei sen kummemmin lähtenyt selittelemään, muuta kun, että ei kai vaikuta siirtoon. Siirto on ohjelmassa ensi keskiviikkona. Tänään aloitin Lugesteronit ja Prednisolonit. Lääkärin mukaan mulla olisi pitänyt olla lugeja riittävästi vanhoilla resepteillä, mutta eihän se niin sitten ollutkaan, mutta sentään alkuun pääsen pienemmälläkin määrällä. Nyt lääkäri sanoi, että lugeja jatketaan aina rv 9-11 kun on PAS. Onkohan se sitten niin, että tuoresiirroissa on aina lyhyempi tuki?


Hoitajalla kävin vielä lääkärin jälkeen. Hoitaja siinä sitten sanoi, että tulehan siirtoon ajoissa ja virtsarakko täynnä. Sanoin siihen, että jos tekin sitten olisitte ajoissa, eikä siirto olisi taas tuntia myöhässä niin kuin viimeksi. Tuosta tapahtumasta on oikeasti jäänyt pieni kammo. Tuntuu mitättömältä ongelmalta, mutta on ollut fyysisesti kaikkein tuskaisin hetki koko hoidoissa. Jokainen voi ihan kokeilla, että miltä tuntuu mahan painelu sen jälkeen, kun rakko on räjähtämispisteessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti