tiistai 21. marraskuuta 2017

Raskaana kunnes toisin todistetaan

Olen saanut omat ajatukset käännettyä positiivisen puolelle, edes vähän. En mene ylimääräiseen ultraan vaan odotan vielä sen pitkän viikon ja toivon kaikki sormet ja varpaat ristissä, että tulisi hyviä uutisia.

Pahoinvointi on kyllä vähentynyt, joskaan ei ihan kokonaan kadonnut. Tissit on edelleen turvoksissa enkä meinaa liiveihini mahtua. Toivon mukaan tämä oikeasti on raskausoire eikä vain oire lugesteroneista. Mahaa turvottaa, mutta edelleen mahdun ihan hyvin farkkuihini. Mitään ruokaa ei tee mieli, mutta toisaalta nälkä on välillä aivan hirveä ja saan tungettua järjettömän määrän ruokaa napaani.

Huomenna on ensimmäinen neuvola. En tiedä mitä odottaa, mutta toivottavasti pääsen purkamaan asiaa ammattilaisen kanssa, eikä se mene vain pakollisten asioiden hoitoon. En todellakaan halua, että sydän ääniä edes yritetään kuunnella. Haluan olla raskaana, ainakin vielä viikon :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä päätös! Monta raskautta kokeneena jokainen on ollu omanlainen. Ja mitään oikeaa isoa pahoinvointia mulla ei oo ollu yhdessäkään..tota on/off kuvotusta kyllä. Ja toisaan oireet menny on/off ja noilla viikoilla "kadonneet" ja taas tullu takas. Tsemppiä <3

    VastaaPoista