maanantai 3. huhtikuuta 2017

Matkalainen kyytiin

Tänään oli sitten alkion siirtopäivä. Menin vastaanotolle kauheessa pissahädässä, niin kuin kyseisessä toimenpiteessä tulee olla. On muuten tosi ankeeta kun ei voi mennä vessaan kun siltä tuntuu.
Polilla lääkäri oli jälleen uusi tapaus ja aika kylmä kiskoinen sellainen. Kertoi kuitenkin, että neljästä munasolusta kolme on lähtenyt jakautumaan ja yksi tultaisiin nyt siirtämään. Kertoi myös miehen spermatuloksista, mutta en ottanut niistä mitään selvää.
Siirto oli mukavampi toimenpide kuin papa kokeen ottaminen. Aikaa ei mennyt kun muutama minuutti. Nyt sitten vain jännätään kaksi viikkoa, että voi tehdä raskaustestin. Verikoetta ei näköjään Taysilla ole tapana tehdä. Jossain vaiheessa tulee myös kirje kuinka kahdelle alkiolle on käynyt, onko ne saatu pakastettua jatkoviljelyn jälkeen.
Pitkäähän kaikki peukut pystyssä, ettei kyytiläinen pysyy matkassa ja tuo aikaan tullessaan maailman isoimman joululahjan <3

10 kommenttia:

 1. Olen seuraillut blogiasi nyt hetken. Kovasti tsemppiä ja täällä on todellakin peukut pystyssä ja toivotaan sitä ihanaa joululahjaa sinne <3 www.yli9kuukautta.blogspot.fi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tässä nyt kaikkia peukkuja tarvitaan <3 Täytyypä käydä tutustumassa sinunkin blogiin!

   Poista
 2. Tsemppiä piinaan! Toivotaan, että ne kaksi päätyvät pakkaseen odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivon kanssa kovasti, että saataisiin varmuuden vuoksi pakkaseenkin alkioita. Tuntuisi todella kurjalta, jos koko prosessi pitäisi heti aloittaa alusta.

   Poista
 3. Täällä pidetään teille kaikki varpaat ja peukut pystyssä, että kyytiläinen nyt tarrautuisi tiukasti kiinni uuteen yksiöönsä :) ♥ Tsemppiä piinapäiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onnea sulle, toivottavasti mä tuun kohta perässä <3

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Olikohan sullakin sama lääkäri alkionsiirrossa kuin mulla muutama viikko sitten...? Oli nimittäin tosi tyly ja kylmä. Toivottavasti sulla kuitenkin alkio tarttuisi kiinni ja kulkisi mukana jouluun asti <3
  Huomasin, että jos ottaa Netpostin käyttöön, saa mm. pakkaseen menneistä/menetetyistä alkioista nopeammin tiedon kuin normipostin kautta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netposti on käytössä, joten innolla jään odottamaan :) Siirron tehnyt lääkäri oli sellainen vanhempi rouvashenkilö. Taitaa tehdä vain näitä siirtoja...

   Poista
  2. Jepulis, sama lääkäri oli varmaan. Valitettavasti häneen voi törmätä myös suunnittelukäynneillä/inssissä.

   Poista