keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Pakkanen

Soitin polille kertoakseni negasta. Sanoin, että ei ole vuoto vielä alkanut. Käskivät soittaa uudestaan mikäli ei tällä viikolla ala. Noin sekuntti ennen polin puhelua katsoin Oma kantaa:

Jatkoviljeltyjä alkioita: 2
Jatkoviljelyn jälkeen alkioita pakastettu: 0
Pakkasessa alkioita yhteensä: 0
 
Sama tilanne vahvistettiin vielä puhelimessa, ei mennyt pakkaseen mitään. Ei mitään pahoitteluja polin puolesta, tietenkään. Kysyttiin vaan, että ollaanko halukkaita jatkamaan hoitoja.

Kova pettymys on myös tämä. Alkaa nyt taas koko homma alusta. Mieleen ei tule kun aika monta kirosanaa. Odotetaan vuotoa ja odotetaan uuden ICSI:n suunnittelua aikaa. Kuulemma etanapostilla tulee ensi viikolla. *ittu, *aatana, *erkele!!!

5 kommenttia:

 1. Voi eih :( Niin toivoin, että sieltä olisi joku vahva yksilö vielä selvinnyt pakkaseen. Voimia tuleviin koitoksiin ♥ Toivotaan kuitenkin salaa, että vuoto ei alkaisikaan ja nega vielä plussaksi muuttuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myötäelämisestä! Kyllähän (turha) toivo pysyy yllä siihen asti, että vuoto alkaa. Jotain pientä menkkajomotusta on kyllä ilmoilla, mutta se tulee ja menee koko ajan.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kävipä teillä huono tuuri, olen pahoillani :( Meillä oli ihan sama tilanne eli 3 alkiota, joista 1 siirrettiin ja 2 jatkoviljeltiin, mutta juuri tuo sama surullinen teksti meillekin tuli. Paikkakuntamme ainoalta yksityiseltä klinikalta muuten sanottiin, että sekä heillä että kaupungin julkisella puolella on otettu käyttöön entistä tiukemmat kriteerit alkioiden pakastuksen suhteen. Olisi jännä tietää, olisiko meiltä molemmilta mennyt alkioita pakkaseen jollain toisella paikkakunnalla... :/ Voimia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi! No ompa toikin outoa, että pakastuksen kriteeritkin vaihtelee. Toivottavasti ei mennyt turhaan roskiin. Mä kun olen ymmärtänyt, että tuolla polilla ei juuri sen takia luokitella alkioita, että kun ne rupusemmatkin voi kuitenkin toimia :/

   Poista